Suomen HAE Yhdistys ry

Yhdessä olemme voima

Suomen HAE Yhdistys ry - Yhdessä olemme voima

LAUTASELLA 2018 -ruokamessutapahtuma 27-28.4.2018

Hei! Muistattehan, että LAUTASELLA 2018 -ruokamessutapahtuma 27-28.4.2018 lähestyy ja että tarjolla on JÄRJESTÖMME JÄSENILLE JÄSENETU!

 

Allergia-, iho- ja astmaliitto on mukana yhtenä yhteistyökumppanina huhtikuussa Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Lautasella 2018 -messuilla. Lautasella-messut ovat täysin uusi ja ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma erilaisista erityisruokavalioista. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille erityisruokavalioita noudattaville ja niistä kiinnostuneille kuluttajille, ravitsemusalan ammattilaisille ja tuottajille.

 

Messujen teemat ovat seuraavat:

Gluteeniton, vege, vegaani, allergia, elävä- ja raakaravinto

 

Tapahtumassa voi tuttuun tapaan messuhengessä tutustua niin uutuustuotteisiin, tehdä ostoksia, maistella herkkuja ja saada maksutonta neuvontaa. Luennot, tietoiskut ja näytöskeittiön esitykset antavat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen. Järjestöstämme messuilla on osastollaan mukana Pirkanmaan Allergia- ja astmayhdistys, jotka ovat ruoka-allergioiden ammattilaisia. Tampereen toimipisteen tiimi on jakamassa messuilla neuvontaa, reseptejä, luennoivat sekä ennen kaikkea esittelevät erimenu.fi ja erimeno.fi -palveluitamme.

 

Lisätietoja messuista löytyy sivuilta http://lautasella.messukeskus.com/

 

JÄSENETU:

 

Allergia-, iho- ja astmaliiton jäsenjärjestön jäsen voi ostaa lipun verkkokaupassa jäsenetuhintaan: kertalippu 10 €/hlö (etu 3 €) ja kokoaikaranneke 18€/hlö (etu 4 €) Messukeskuksen verkkokaupan kautta 26.4.2017 mennessä. Verkkokaupassa jäsenen tulee valita haluamansa määrä Lautasella-tapahtuman lippuja, aktivoida osta-painike, siirtyä kassalle ja syöttää alennuskoodikenttään koodi ALLERGIA1 kertalippuja ostettaessa tai ALLERGIA2 kokoaikalippuja ostettaessa ja klikata aktivoi koodi-näppäintä.

 

Lautasella-tapahtuman liput ovat jo nyt ostettavissa messukeskuksen verkkokaupassa https://shop.messukeskus.com/catalog/product/view/id/767/

 

Ohessa on myös linkki Messukeskuksen mediapankkiin, josta löytyy Lautasella-tapahtuman logon eri muodoissa. https://messukeskus.mediabank.fi/fi/collection/view_share_link/58ed715349e201a64515d7d49a8165f2