Suomen HAE Yhdistys ry

Yhdessä olemme voima

Suomen HAE Yhdistys ry - Yhdessä olemme voima

Liity jäseneksi

Tervetuloa Suomen HAE -yhdistyksen jäseneksi!

Suomen HAE -yhdistyksen jäsenenä saat Ihonaika-lehden 5 kertaa vuodessa. Jokainen jäseneksi liittyvä saa Iholiitosta HAE -taudista perustietopaketin ja siihen mennessä ilmestyneet kuluneen vuoden Ihonaika-lehdet.

Iholiitto ry hoitaa jäsenrekisterimme ja jäsenmaksujen laskutuksen puolestamme. Alla olevasta linkistä voit liittyä Suomen HAE -yhdistys ry jäseneksi. Lisätietoja jäsenasioista: toimisto(at)iholiitto.fi tai hallituksen jäseniltä.

Jäseneksiliittymislomake Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sivuilla

Jäsenmaksu on 20 euro/vuosi, perheen rinnakkaisjäsenen 10 euroa/vuosi, kannatusjäsenen 50 euroa/vuosi ja yrityskannatusjäsenen 200 euroa/vuosi.

Yhteystietojen muutokset: iholiittoon sähköpostitse: toimisto(at)iholiitto.fi tai puhelimitse Allergia-, Iho- ja Astma-yhdistyksen jäsentieto sivulta.

Iholiiton ylläpitämiä jäsentietoja käytetään vain Suomen HAE yhdistyksen jäsentoiminnassa. Liittyessäsi et sitoudu mihinkään mihin et halua – voit erota yhdistyksestä milloin vain ilmoittamalla siitä jäsenpalveluumme tai yhdistykseesi. Kerätyt tiedot tallennetaan Iholiiton ylläpitämään jäsenrekisteriin, jonka tarkoituksena on tuottaa henkilötietoja Suomen HAE yhdistyksen jäsenyysasioiden hoitamiseksi. Rekisteriseloste on nähtävillä Iholiiton toimistolla. Jäsenellä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedoin oikaisua.