Suomen HAE Yhdistys ry

Yhdessä olemme voima

Suomen HAE Yhdistys ry - Yhdessä olemme voima

Liity jäseneksi

Tervetuloa Suomen HAE -yhdistyksen jäseneksi!

Suomen HAE -yhdistyksen jäsenenä saat kattojärjestön lehden 5 kertaa vuodessa. Jokainen jäseneksi liittyvä saa Allergia-, Iho- ja Astmaliitosta HAE -taudista perustietopaketin.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto hoitaa jäsenrekisterimme ja jäsenmaksujen laskutuksen puolestamme. Alla olevasta linkistä voit liittyä Suomen HAE -yhdistys ry jäseneksi. Lisätietoja jäsenasioista: jasenet(at)allergia.fi tai hallituksen jäseniltä.

Jäseneksiliittymislomake Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sivuilla

Jäsenmaksu on 27 euro/vuosi, perheen rinnakkaisjäsenen ei maksa erikseen, kannatusjäsenen 50 euroa/vuosi ja yrityskannatusjäsenen 200 euroa/vuosi.

Yhteystietojen muutokset: Allergia-, Iho- ja Astma-yhdistyksen jäsentieto sivulta.

Allergia-, Iho- ja Astmaliiton ylläpitämiä jäsentietoja käytetään vain Suomen HAE yhdistyksen jäsentoiminnassa. Liittyessäsi et sitoudu mihinkään mihin et halua – voit erota yhdistyksestä milloin vain ilmoittamalla siitä jäsenpalveluumme tai yhdistykseesi. Kerätyt tiedot tallennetaan Allergia-, Iho- ja Astmaliiton ylläpitämään jäsenrekisteriin, jonka tarkoituksena on tuottaa henkilötietoja Suomen HAE yhdistyksen jäsenyysasioiden hoitamiseksi. Rekisteriseloste on nähtävillä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton toimistolla. Jäsenellä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedoin oikaisua.